Home | Nyheter | Produkter | Linker | Kontakt oss | Søk  

Meny

Ibiza

Vi bygger kvalitet for at du skal føle deg trygg.
I alle Ibiza-båtene er det bygget inn en aktiv sjøsikkerhet som skal gjøre båtturen til en trygg opplevelse selv under litt røffe forhold. Dette omfatter bl.a. en meget god retningsstabilitet, riktig vektfordeling, minimal planingsterskel, og en V-bunn som fører til at båtene går mykt i sjøen.

Alle Ibiza-båtene er selvdrenerende, de tåler røff behandling og holder seg tørre for sprut. Før en ny Ibiza-modell lanseres, blir den testet ned til minste detalj. Fagfolk med mange års erfaring fra båtbransjen står bak utvikling, produksjon og kvalitetskontroll. De har solide kunnskaper om hva som kreves for å bygge markedets beste og sikreste båter.

Båter:

De fleste Ibiza modellene leveres i to versjoner: Standard og Spesial Edition (SE). Forskjellen er utstyret og skrogfargen. SE versjonen er bl.a. utstyrt med teak dørker, eksklusive stoler, kalesje og farget skrog. Alt dette er inkludert i prisen. Se detaljert spesifikasjon for hver enkelt Ibiza modell.

Ibiza-båtene er bygget av håndopplagt, glassfiberarmert polyester. Dette sikrer at båtene får en solid og sikker skrogtykkelse. Elegante linjer, høy kvalitet og ypperlige sjøegenskaper er det Ibiza-båtene er blitt mest kjent for.

Ibizas SPORT-konsept vil gi de mest erfarne båtførere behagelige overraskelser, spesielt hva gjelder fartsfølelse og sjøegenskaper.

SPORT-konseptet passer ypperlig til aktive sommerdager med vannsport, dykking, bading og windsurfing. n Ibizas nyeste konsept SPORT CAB er det ideelle alternativet for dem som i tillegg ønsker seg muligheten til å nyte sommernatten ombord. n Ibizas TOURING-konsept har en harmonisk balanse mellom en rekke viktige egenskaper en båt bør ha for at eieren skal få oppleve virkelig båtglede. Med en solid vindskjerm, styrestol og sofagruppe plassert sentralt i båten, kan alle føle seg trygge ombord og nyte sjølivet.


Logg inn
Copyright © 2003-2004 Adriatic Marine AS · firmapost@adriaticmarine.no · Tel.: 55 33 06 60 · Fax: 55 33 06 61
Siden er utviklet av Håvard Grøndal